Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Las Vegas

Welcome to Fabulous Las Vegas - Välkommen til LasVegasBiljetter.se!
Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till shower, konserter och sightseeing i Las Vegas. Upplev en av Cirque du Soleils många Vegas shower eller varför inte uppleva Celine Dion LIVE? Vi säljer även biljetter till sightseeing på "The Strip" i Las Vegas, utflykter till Hoover Dam, eller vad sägs om en helikoptertur över Grand Canyon?

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

The Bellagio

The Bellagio

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: O - Cirque du Soleil - Las Vegas

O - Cirque du Soleil - Las Vegas

4.0 (1)
Från 2 067 kr
Showen "O" är en enorm succé och hit, och detta av en anledning! Försäkra dig om att skaffa biljetter i förväg till Cirque du Soleil's "O" på the Bellagio i Las Vegas! Boka här!

Cirque du Soleil väver samman akrobatik, konstsim, surrealism och teatralisk romantik i den tidlösa produktionen av "O".

"O" hyllar teatern och skådespeleriets skönhet, inspirerad av begreppet oändlighet och av vattnets rena form - från det enklaste gatuframträdande till den mest påkostade av operor - där allt är möjligt och där livets drama spelas upp framför våra ögon. Vi ser akrobater, synkroniserade simmare, dykare och skådespelare i världsklass, skapa denna hisnande show - i, och över vatten.

Cirque du Soleil's "O" visas exklusivt på the Bellagio i Las Vegas – passa på att se denna unika show, risken är att du ångrar dig annars!

Vägbeskrivning

The Bellagio

Adress
3600 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!