Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Las Vegas

Welcome to Fabulous Las Vegas - Välkommen til LasVegasBiljetter.se!
Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till shower, konserter och sightseeing i Las Vegas. Upplev en av Cirque du Soleils många Vegas shower eller varför inte uppleva Celine Dion LIVE? Vi säljer även biljetter till sightseeing på "The Strip" i Las Vegas, utflykter till Hoover Dam, eller vad sägs om en helikoptertur över Grand Canyon?

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Luxor

Luxor

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Blue Man Group - Las Vegas

Blue Man Group - Las Vegas

Från 834 kr
Biljetter till Blue Man Group i Las Vegas! Blue Man Group går inte att beskrivas, det måste ses och upplevas LIVE! Boka biljett till Blue Man Group i Las Vegas här! 

Föreställningen Blue Man Group kan inte förklaras bättre än att det är en surrealistisk upplevelse! En föreställning med sensationell teknologi, elektrisk musik och enorm humor! Det är en film-, ljud- och ljusshow med underhållande rockmusik. Skådespelarna är skalliga, verkar känslokalla och är glittrande blå-målade och det är fantastiskt vad de stumma männen kan göra och framför allt vad de tål. 

Blue Man Group är en starkt sensorisk upplevelse som kombinerar teater, musik, vetenskap och konst. Det är en unik upplevelse som du inte bör missa!

Vägbeskrivning

Luxor

Adress
3900 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!