Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Grand Canyon South Rim

Liknande kategorier

Grand Canyon South Rim

 
Från 1 147 kr
Upplev ett av naturens underverk, Grand Canyon! Denna utflykt tar dig bort från neondjungeln i Las Vegas, till en plats du sent kommer glömma. Inte ens de bästa fotografierna kan göra Grand Canyon rättvisa, utan det måste upplevas personligen!

Dagen börjar med att vi lämnar berömda Las Vegas Strip bakom oss och beger oss ut i öknen. På väg mot Grand Canyons södra kant berättar guiden om områdets historia och intressanta fakta om de spanska upptäcktsresandena, de många infödda kulturererna och de första västerländska nybyggarna i norra Arizona.

Framme vid exklusiva Grand Canyon National Geographic Visitors Center äter vi en god lunch. Vi får lite tid på egen hand att shoppa souvenirer och se oss omkring i besökscentrat, innan vi beger oss in i Grand Canyon National Park.

Vid Mather Point får du tid på egen hand att utforska stigarna som kantar kanjonen och ta in den hisnande utsikten över Grand Canyon. Vi beger oss djupare in i nationalparken och gör ett stopp för mer sightseeing på Bright Angel Lodge, en av de ursprungliga hotelldestinationerna vid södra Grand Canyon, som ligger direkt på kanten av själva Grand Canyon.

Höjdpunkter:
- Foto stopp vid Hooverdammen från den fantastiska O'Callaghan-Tillman Bridge
- Se den slocknade vulkanen Fortification Hill
- Lunch på National Geographic besökscentrum
- Besök den bredaste och djupaste punkten vid Grand Canyons södra kant
- Åk i en lyxig charterbuss utrustad med toaletter & luftkonditionering
- Gratis show biljetter

Turens längd: 14 timmar

Viktig information:
- När din beställning online är klar får du en e-biljett via e-post. Vänligen skriv ut den och ta med den i din resa.
- I priset ingår transfer från och till ditt hotell med adress på The Strip eller strax utanför The Strip. Senare i beställningsprocessen kommer du att bli tillfrågad om hotellinformation. Upphämtning vid ditt hotell blir mellan kl. 06:00 och 07:30.
- Mellan 24 och 48 timmar innan det är dags för din tur, ska du ringa vår agent i Las Vegas för att komma överens exakt upphämtnings tid på ditt hotell. På e-biljetten som du får direkt efter att du har slutfört din beställning online, står telefonnummer till vår agent tydligt.
- Guidning på engelska.
- Barnbiljetter för barn under 2 år.
- Följande är inte tillåtet att ta ombord på bussen på grund av säkerhetsbestämmelser vid Hoover Damm: bagage, stora ryggsäckar, resväskor, kylväskor eller alkoholhaltiga drycker.

Öppettider

Turen pågår mellan kl 07:30-21:30.

Boka

tor, 1 okt 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Föreställningens längd: 14 timmar

Vägbeskrivning

Grand Canyon South Rim

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!